IT konference v Medjugorii 7. – 10. března 2024

Povzbuzeni slovy papeže Františka: “Je nezbytné, aby se poslání církve přizpůsobilo době a začaly se tak používat moderní prostředky, které nám dává k dispozici technika”, zveme odborníky v oblasti technologií, kteří chtějí uplatnit své dovednosti, schopnosti a odborné znalosti v projektech týkajících se prolínání technologického světa, spirituality a šíření evangelizace.

IT konference se bude konat v Medjugorii od 7. do 10. března 2024 v aule Jana Pavla II. a program konference naleznete ZDE.

Registrační poplatek činí 99,90 €. V ceně jsou zahrnuty veškeré náklady na organizaci a práci a tři společné večeře během konference. Při registraci obdrží každý účastník akreditaci, která mu umožní podílet se na práci. Ubytování v Medjugorii si zařizuje každý sám.

Registraci a platbu na IT konferenci je možné provést ZDE a teprve po provedení platby budeme mít za to, že jste zaregistrováni. Po přihlášení obdržíte QR kód, kterým se následně zaregistruje při příjezdu.

Celý program konference bude probíhat v anglickém jazyce.

Doufáme, že touto IT konferencí přispějeme k papežově výzvě používat nové technologie, ale nestát se jejími služebníky. Jak říká papež František: “Musíme se vyvarovat toho, abychom se stali rukojmími sítě, a namísto toho začali chytat ryby, to znamená přitahovat duše k Pánu.”

 

zdroj: www.radio-medjugorje.com