BUDUJEME S MARIÍ: v sídle IC MIR Medjugorje se uskuteční již druhá brigáda

Cílem projektu BUDUJEME S MARIÍ je v sídle IC MIR Medjugorje vybudovat medjugorské místo, které bude sloužit k naplňování poslání informačního centra v České republice, jehož hlavní úlohou je šíření Mariiných poselství a uvádění medjugorské spirituality do běžného života.

Jak se říká v jenom pořekadle: “Bez Božího požehnání, marné lidské namáhání.” Proto jsme se rozhodli, že na počátku činnosti Informačního centra MIR Medjugorje je potřeba začít s modlitbou a Mariinou přímluvou. Z tohoto důvodu začínáme v I. Etapě projektu “BUDUJEME S MARIÍ” vytvářet místo pro setkávání věřících, jehož středem bude 170 cm vysoká socha Panny Marie dovezená z Medjugorie.

Zveme vás proto na další akci s názvem “DŘEVĚNÁ BRIGÁDA”, která se uskuteční v sobotu 7. září 2024, kdy budeme likvidovat starý dřevník, vč. jeho obsahu.

PROGRAM

  • 08:30 – společná mše svatá v kostele Svatého Ducha v Ostravě – Zábřehu
  • 09:00 – společná snídaně v sídle Informačního centra MIR Medjugorje
  • 09:30 – začátek prací v rámci DŘEVĚNÉ BRIGÁDY
  • 12:00 – společný oběd
  • 13:00 – pokračování ve společné práci
  • konec celé akce není přesně stanoven, vše dle Vašich možností

PŘIHLAŠOVÁNÍ

Přihlašovat se na tuto akci můžete prostřednictvím Google formuláře ZDE.

V PŘÍPADĚ DOTAZŮ

Závěrem chceme poprosit každého z vás o modlitbu za tento projekt a pokud byste chtěli toto dílo podpořit finančně, můžete posílat své dary na náš bankovní účet 2302715772/2010 (Fio banka), do poznámky uveďte: Dar na činnost ICM.

Nebo můžete přispět prostřednictvím QR kódu:

Ze srdce vám děkujeme za ochotu pomoci, kéž Pán odmění vaši štědrost.

Šimon Rutta, předseda ICMM