Modlitební úmysly pro Královnu míru v Medjugorji

V pondělí 7. října 2024 církev slaví památku Panny Marie Růžencové, svátek, který nás zve k tomu, abychom se skrze modlitbu růžence více přiblížili Ježíši Kristu. Tento den má v Medjugorji, kde se Panna Maria zjevuje jako Královna míru, zvláštní význam. Proto vám nabízíme možnost připojit se k modlitbě i na dálku a zveme vás do naší WhatsAppové modlitební skupiny na každodenní večerní společnou modlitbu růžence, kde se můžete přihlásit prostřednictvím zvacího odkazu ZDE.

Během zjevení na kopci Podbrdo v Medjugorji budou předloženy modlitební úmysly poutníků. Pokud máte zájem, abychom odevzdali i vaše prosby a úmysly, napište nám je prostřednictvím Google formuláře a my je 7. října přímo na Podbrdu předložíme Panně Marii, aby je odevzdala Svému Synu.

Neváhejte a připojte se k této jedinečné příležitosti. Své úmysly nám posílejte nejpozději do neděle 6. října 2024 do 20:00, prostřednictvím formuláře ZDE.

Buďme v modlitbě spojeni s Královnou míru a odevzdejme jí vše, co nosíme ve svých srdcích. Zároveň v tento den odpovězme i na papežovo pozvání, abychom tento den prožili jako den modlitby a půstu za mír ve světě.

 

ICMM, oficiální centrum pro ČR