Prosba ICM o finanční dary pro TV Noe na přenos letošního 35. mladifestu z Medjugorie

V termínu 1. – 6. srpna 2024 se v Medjugorii uskuteční 35. mezinárodní festival mládeže. Jsme velmi vděční, že vás letos můžeme pozvat ke sledování tohoto mladifestu prostřednictvím televize NOE. Zvláště pak zveme i všechny, kteří se budou festivalu mládeže osobně účastnit, aby nás přišli navštívit ke stánku české pobočky Informačního centra MIR Medjugorje, kde mohou skrze vysílání TV Noe poslat vzkaz do svých domovů a podělit se o své zážitky a zkušenosti.

S touto akcí je však také spojeno velké množství práce a finančních prostředků, kdy pouze samotný poplatek za umožnění tohoto přenosu po dobu všech pěti festivalových dní činí 1 500 €, v přepočtu tedy cca 38 000 Kč. A to do této částky nejsou započítány náklady na dopravu, převoz techniky z ČR do Medjugorie a čas zaměstnanců TV Noe.

Chceme vás proto poprosit o finanční podporu a pomoc, kdy své dary můžete posílat na účet Informačního centra MIR Medjugorje 2302715772/2010 (Fio banka), do poznámky uveďte: Dar na vysílání TV Noe z Medjugorie.

Nebo můžete přispět prostřednictvím QR kódu:

 

 

 

 

 

 

Vybranou částku následně předáme P. Leošovi Ryškovi, SDB, řediteli televize NOE.

Děkujeme za ochotu pomoci, kéž Pán odmění vaši štědrost.

 

Šimon Rutta, předseda ICM